Comparteix

Tradueïx

18 d’oct. 2016

Desconnexió neuronal

Després de tants anys perdent temps en intentar comprendre el comportament de moltes persones m'he donat per vençuda. Al principi encara m'emprenyava per certes actituds que m'afectaven directament. Intentava trobar el motiu a tot, quan dic tot és tot. Psicològicament era una fatiga constant.

Ara he assumit que l'educació ho és tot, i que tot i estar al mig del segle XXI seguim repetint les mateixes errades des de fa dècades: estem creant monstres que no saben gestionar les seves emocions. I els nens i nenes es fan grans i amb el pas dels anys és encara més insuportable.

El temps avança, la societat no tant: tot i haver crescut, nombroses persones tenen la capacitat d'enraonar d'un tap de suro. No intenteu mantenir una conversa adulta amb aquests, no han evolucionat pas i l'única cosa que us aportaran és la plena consciència de que la humanitat és un cas perdut.

Millor dediquem la nostra vida a les persones valuoses. A la resta? Indiferència i somriures, cada cop us serà més fàcil i no necessitareu taps a les orelles. Fins aviat, preciosos...


5 comentaris:

 1. desgraciadament tenim moltes persones que no tenen passat ni futur, viuen en el present més curt. Amb aquestes persones no val la pena com dius tu perdre el temps. Cada vegada hi ha persones que són més bàsiques i la cultura del mínim esforç els justament més mínims.
  Fantàstic que hagis començat a obrir els ulls i deixar de perdre el temps amb qui no s'ho val

  ResponElimina
 2. No amoïnar-se per qui només pensa en ell. Tinc una amiga que a alguns individus els anomena: ignorants per voluntat pròpia.

  ResponElimina
 3. Qui sap, potser aquestes persones pensen el mateix de tu, tenen blog on poder consultar-lo i així veure explícitament quin es el motiu de confrontació que ens amagues?

  ResponElimina
 4. Benvulguda neuròtica

  Sàpigues que els taps de suro són molt útils, sense ells no seria possible una producció vitivinícola tan excel·lent com la que gaudim per aquestes contrades.
  Moraleja: tots tenim la nostra funció en aquest món, només cal descobrir-la. Jo, sense anar més lluny, encara no ho he fet.

  Good bye, pussycat

  ResponElimina
 5. Hi ha gent que, encara que tu no vulguis, formarà part de la teua vida. Accepta-ho.

  ResponElimina