Comparteix

Tradueïx

18 d’oct. 2016

Desconnexió neuronal

Després de tants anys perdent temps en intentar comprendre el comportament de moltes persones m'he donat per vençuda. Al principi encara m'emprenyava per certes actituds que m'afectaven directament. Intentava trobar el motiu a tot, quan dic tot és tot. Psicològicament era una fatiga constant.

Ara he assumit que l'educació ho és tot, i que tot i estar al mig del segle XXI seguim repetint les mateixes errades des de fa dècades: estem creant monstres que no saben gestionar les seves emocions. I els nens i nenes es fan grans i amb el pas dels anys és encara més insuportable.

El temps avança, la societat no tant: tot i haver crescut, nombroses persones tenen la capacitat d'enraonar d'un tap de suro. No intenteu mantenir una conversa adulta amb aquests, no han evolucionat pas i l'única cosa que us aportaran és la plena consciència de que la humanitat és un cas perdut.

Millor dediquem la nostra vida a les persones valuoses. A la resta? Indiferència i somriures, cada cop us serà més fàcil i no necessitareu taps a les orelles. 



Fins aviat, preciosos...


6 comentaris:

  1. desgraciadament tenim moltes persones que no tenen passat ni futur, viuen en el present més curt. Amb aquestes persones no val la pena com dius tu perdre el temps. Cada vegada hi ha persones que són més bàsiques i la cultura del mínim esforç els justament més mínims.
    Fantàstic que hagis començat a obrir els ulls i deixar de perdre el temps amb qui no s'ho val

    ResponElimina
  2. No amoïnar-se per qui només pensa en ell. Tinc una amiga que a alguns individus els anomena: ignorants per voluntat pròpia.

    ResponElimina
  3. Qui sap, potser aquestes persones pensen el mateix de tu, tenen blog on poder consultar-lo i així veure explícitament quin es el motiu de confrontació que ens amagues?

    ResponElimina
  4. Benvulguda neuròtica

    Sàpigues que els taps de suro són molt útils, sense ells no seria possible una producció vitivinícola tan excel·lent com la que gaudim per aquestes contrades.
    Moraleja: tots tenim la nostra funció en aquest món, només cal descobrir-la. Jo, sense anar més lluny, encara no ho he fet.

    Good bye, pussycat

    ResponElimina
  5. Hi ha gent que, encara que tu no vulguis, formarà part de la teua vida. Accepta-ho.

    ResponElimina
  6. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina