Comparteix

Tradueïx

29 de gen. 2015

No som putes

He de felicitar a Michelle Obama, tot el valor que li manca al seu marit el té ella. La raó és senzilla: ha optat per no posar-se el vel en la seva visita a Aràbia Saudí. Evidentment no ha passat gaire temps abans que aquest país que "respecta tant els drets humans", se li hagi llençat al coll.

És més, quan la treuen a la seva televisió la difuminen amb una boira com si fos una ofensa, un objecte qualsevol, el pecat en persona.

Imatge treta de www.lasprovincias.es

Les dones no som putes pel simple fet de ser dones. Pel simple fet de ser dones no ve innat en nosaltres el pecat i la provocació, més aviat el pecat el té aquell qui mira amb desig. Els nostres cabells són innocents, macos i tenen dret a onejar lliures. Ens hem de cobrir de cap a peus perquè us provoquem? Que no veieu que ens fa fàstic la vostra mirada pudenta sobre el nostre cos? I la culpa és nostra?

Michelle Obama no havia de portar vel perquè ni és musulmana, ni és d'Aràbia Saudí; és més, no s'havia de posar el vel perquè no li venia de gust i punt.

El que farta és no poder acusar aquests hipòcrites fonamentalistes de malalts perquè llavors estàs ofenent la seva religió. Però ells sí que tenen tot el dret del món a voler imposar a qualsevol dona del món la seva obsessió mental. 

Però mentrestant els dirigents polítics internacionals es renten les mans davant els crims contra la humanitat que esdevenen allà cada dia. Se'n poden anar tots a la merda.



Ens veiem prompte, neuròtics i neuròtiques.

8 comentaris:

  1. a ells els preocupa més els diners que faran amb la venda d'armes i quan trigaran a gastar la munició per tornar a vendre més.....un món molt hipòcrita.
    els cossos d'homes i dones en aquest planeta són per mirar i admirar.

    ResponElimina
  2. El cabell lliure i voleiant. Com una bandera.

    ResponElimina
  3. La condició de puto o puta no ve donada per la roba, sinó per l'afany de lucre en les relacions sexuals.

    I la Michelle Obama ha fet el que son marit li ha demanat: demostrar qui mana. Perquè la potència militar la té els EUA, no pas les monarquies del Golf. Totes juntes no podrien aturar l'estat islàmic (els seus nacionals són tots fills de papa).
    I tampoc poden treure pit econòmic: el preu del barril s'ha desplomat fins els 50$.

    Filleta, açò no és una guerra de sexes, és una guerra entre imperis.

    ResponElimina
  4. Es curiós, és notícia que uns tocats de l'ala s'enfadin perquè una tia no porta vel però no que aquesta tia i el seu marit hi siguin venerant un assassí que va fomentar aquesta bogeria per mig món.

    ResponElimina
  5. No sé perquè tan enrenou, per ells serà una ofensa, jo crec que és un exercici de llibertat. Hauriem de reivindicar també les hipocresies polítiques i amb interessos de lucre,

    ResponElimina
  6. Per un cop, i que no serveixi de precedent (si us plau!), he de donar almenys part de raó a en Josep. Tot plegat va més enllà d'una simple guerra de sexes. Als americans els agrada anar pel món 'amb la polla fora', i fan bé, la veritat, però si demostren aquesta consideració cap a les altres cultures és perquè volen demostrar qui mana aquí. No cal dir que estaria d'acord amb tu pel que fa a les dones musulmanes, que estan totalment supeditades al que marca la cultura o religió d'allà, però les teves felicitacions no han d'anar pels Obama, i encara menys per ella i no per ell. Felicita les dones saudites que desafiïn aquest règim, les que aconsegueixin canviar l'esclavatge per la llibertat. El que els hauríem d'explicar nosaltres és que si volen seguirem les seves normes quan siguem a casa seva, per respecte. Però que quan siguin a ca nostre ells seguiran les nostres normes, pel mateix respecte. Després cadascú a casa seva que faci el que vulgui, ja que prou feina teniu les dones aquí com per estar defensant les dones d'allà. Que sí, que està bé fer-ho, i no és incompatible, però no em sigueu d'aquests que defensen les llibertats de mig món i després es deixen trepitjar aquí tant com volen.

    ResponElimina
  7. Apreciada blocaire
    la frase "Les dones no som putes pel simple fet de ser dones" m'ha colpit com una puntada a l'entrecuix feta amb un peu del 46 calçat amb unes martins amb puntera d'alumini.
    Aquí ens trobem amb dos problemes de dimensions siderals:
    a) Els interessos econòmics de les gran potències ( o països que ostenten una situació privilegiada gràcies al petroli, com Arabia Saudi) estan per sobre de qualsevol altra consideració, fins i tot i sobre tot, per sobre dels drets humans més bàsics;
    b) la situació de submisió i injusticia que pateixen les dones dels païssos islàmics. Però no solsament aquests païssos, les societats llatinoamericanes tenen un substracte masclista molt arrelat. I, fins i tot, podríem parlar de com estan les coses en aquest tema en la nostra pròpia societat.
    Arribat a aquest punt, podríem arribar a una conclusió: TOT PLEGAT ÉS UNA PUTA MERDA, en el benentès que no tota la merda és puta.
    Bona nit i salutaciooooooons cordials

    ResponElimina
  8. La condició de puta va indissolublement unida a l'afany de lucre.

    ResponElimina