Comparteix

Tradueïx

17 de des. 2013

I s'anomenen pro vida...

L'entrada d'avui no anirà sobre les típiques neurosis femenines. He volgut fer una entrada especial perquè l'any em millora aquests últims dies del mes.

Ahir vaig rebre un correu de El Periódico, on em manifestaven que els agradaria conèixer la meva opinió sobre la nova Llei de l'Avortament que ha plantejat el Partit Popular i que s'aprovarà abans que acabi l'any.

Els vaig enviar el que pensava i avui he anat a comprar el diari, on he vist la meva opinió, el meu nom i la meva cara estampades a la pàgina 4 d'aquest diari. Aquest ha estat el resultat. Podeu picar en les fotografies per ampliar-les:

La meva humil opinió

El Periódico. Dimarts 17 de desembre de 2013, pàgina 4


Prompte us desitjaré un Bon Nadal, neuròtics i neuròtiques! 

18 comentaris:

  1. Enhorabona! Totalment d'acord amb la teva opinió, ho has explicat tal com és amb precisió i claredat. I has quedat estupenda a la foto ;)

    ResponElimina
  2. Caram tu, quin èxit que et publiquin en diaris d'aquest nivell. També em sumo a la teva opinió, és clar, només pel fet que una dona no pugui decidir què fer amb el seu cos i que ho decideixin uns altres ja no té cap sentit aquesta llei.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Xexu :)
      Ho interpreto de manera positiva, per créixer en l'escriptura.

      I gràcies de nou pel suport a l'opinió, que tot i semblar la cosa més lògica del món, de vegades per alguns no ho és tant.

      Elimina
  3. Tu saps com vivim. Crec, però, que (con)viure amb una malformació implica pares, educadors, metges i el propi pacient. No sé si les persones de l'alta societat (ppolítica) en farien bandera, d'aquest tema, o el convertirien en almoina. Ser depenent no és una tria. Ser cuidador tampoc. I sé del que parlo... Retallar en dependencia és retallar en drets.

    Ets eixerida ;-) Per l'article i per la foto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que altra persona, en aquesta ocasió tu, siguis conscient de la complicació de portar algú al món amb unes característiques especials i a sobre, de manera obligatòria. Aquí ningú no fa bandera d'avortar sí o sí perquè un nen vingui malament, però és una vida molt dura, i la decisió ha de ser dels pares, no del Govern.

      Moltes gràcies, Cantireta!

      Elimina
  4. Ultimament fan les lleis a cop d'escombres i les fan qui no hi enten res. Estic amb tu i felicitats per la publicació.....potser no serà la última.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les lleis actuals estan fetes per acomplir amb determinada imposició o adoctrinament, no per millorar la vida de les persones.

      Moltes gràcies, Joan.
      Espero que tinguis raó!

      Elimina
  5. Com sempre, inigualable... Enhorabona per la col·laboració, em sembla que no serà l'única.

    Una fan teua d'Alemanya

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo si que sóc fan de la meva princesa germànica... :)
      Tu millor que ningú entens que hi ha bocins de periodista que s'han quedat dins de mi i m'acompanyaran sempre en l'escriptura.

      Al febrer vaig a terres alemanyes.

      Elimina
  6. Bona reflexió. Però amb la majoria absoluta del PP, jo no seria gaire optimista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem que tard o d'hora hagi un canvi, ja sigui altre govern o altre tipus de país... Les lleis retrògrades han de durar ben poc.

      Moltes gràcies, Josep.

      Elimina
    2. A Catalunya el canvi passa per un nou estat.

      Elimina
    3. A això em referia, no sé si arribarà primer el que dius tu o un canvi de govern central, però de la manera actual no anem bé.

      Elimina
  7. Moltes felicitats!!!! :) hi estic totalment d'acord! una abraçada! :)

    ResponElimina
  8. Estic totalment d'acord, la paraula que defineix aquesta llei es contradicció moralista. Una mica de coherència els cal. Felicitats per la publicació!.

    Bones Festes, Lydia!

    ResponElimina